Uneton48 Lyhytelokuvakilpailu - Viimeinen matka elokuva (2017)

Osallistuimme parin kaverin kanssa Uneton48 lyhytelokuvakilpailuun. Kilpailussa elokuva tehdään sananmukaisesti 48 tunnissa. Elokuvan pituuden tulee olla 2-7 minuuttia. Koko ryhmälle osallistuminen kilpailuun oli ensimmäinen. Olemme aikoinaan tehneet paljonkin lyhytelokuvia, mutta nyt taukoa oli ollut kuusi vuotta välissä. Pikkuhiljaa into tekemiseen on taas löytynyt ja mikäpä sen mukavempaa verestää muistoja, kuin osallistua yhdessä aitoon lyhytelokuvakilpailuun.


Tärkeintä meille oli hauskanpito ja kavereiden kanssa oleminen. Ja valmistuihan siinä sivussa elokuvakin. Viikonlopun aikana meni olut jos toinenkin ja kerkesimme käydä piipahtamassa myös Helsingin yöelämässä. Osiltaan tuo yöelämässä piipahtaminen sotki aikataulumme ja meille tuli kiire saada elokuva valmiiksi aikarajojen puitteissa. Elokuva saatin kuitenkin valmiiksi ja palautettua annettuun määräaikaan mennessä.

Kilpailusta jäi sen verran hyvät fiilikset, että ajattelimme osallistua myös seuraavana vuonna. Voi olla että houkutellaan porukkaan lisää tekijöitä ja nostetaan elokuvan tekninen taso aivan uudelle tasolle. Sisältöhän meillä oli toki jo kohdallaan näin ensimmäisellä yrittämällä.

Elokuvan ensi-illassa elokuvamme sai todella hyvää palautetta ja koko illan parhaat ablodit ja hurraa huudot.

Katsokaa elokuva, nauttikaa ja antakaa palautetta. Elokuvan nimi on Viimeinen matka


Elokuvan teossa käytetty kuvauskalusto:

Sony a6500 Sony SEL 24mm f/1.8 ZA Zeiss Sonnar Sony E PZ 18-105mm f/4 G OSS

Kommentit